Höstens aktiviteter med Skeldervikens byalag

Spökvandring I Valhallskogen
Onsdagen den 30 oktober klockan 18.00 -19.00 arrangerar vi en spökvandring i skogen för hela familjen. Vi kör en bokstavsjakt tillsammans med snälla spöken och andra tokigheter längs vägen. Start och målgång sker vid gravhögen med ingång vid Källvägen. Glöm inte ficklampa för att hitta vägen!

Föreläsning i Skäldervikens församlingshem
Café Tisdag den 5 november klockan 14.00 – 16.00,
Kerstin Paulsson och Torgny Bergström från Skeldervikens Byalags Historiegrupp berättar och visar bilder om Torget i Skälderviken.

Skälderviken lyser
Fredagen den 15 november arrangerar vi tillsammans med er bybor och Errarps fritids Skälderviken lyser. Sätt ut en marschall, ljuslykta eller annan belysning längs vägen vid ditt hus eller trädgård. I år lyser vi upp vägen lite extra för varandra med en promenad från Errarps skola. Lykt-promenaden startar utanför fritids klockan 17.00 och kort därefter ställer vi tillsammans lyktorna på torget. Ett ljus i mörkret är vad vi vill ge varandra, bara det att vi tänker på varandra.

Jul I Skälderviken
Lördagen den 30 november mellan kl.13.00-15.00 träffas vi på torget i Skälderviken. Vi utlovar tomte, dans, tipsrunda och grillad korv. I församlingshemmet bjuds det på julmusik, pyssel för barnen, kaffeservering och lotteri. Vi som bidrar till julstämningen är Byalaget, ICA Källan, Barkåkra scoutkår, SIF, siffaloppan och Svenska kyrkan Barkåkra församling.

Följ oss gärna på Instagram
Skeldervikens_byalag för uppdaterade nyheter!

Varmt välkomna!

Det här inlägget var publicerat i Artiklar. Bokmärk permalink. Både kommmentarer och trackbacks är stängda.